Onder het "tunen" of "opvoeren" van uw E-bike verstaan we het verschuiven of verwijderen van de snelheidsbegrenzer van uw E-bike. Of dit mogelijk is, is afhankelijk van het merk en type motor dat in uw E-bike gemonteerd is.


Wij wijzen er nadrukkelijk op dat de verkochte tuning tools alleen mogen worden gebruikt op voor openbaar verkeer afgesloten of privé terrein. Het gebruik van de verkochte producten leidt tot de manipulatie van de maximale snelheid van uw e-bike en dat is niet toegestaan op de openbare weg. Er wordt door ons dan ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor toekomstige schade aan voorwerpen en/of personen voortvloeiend uit de montage van de door ons verkochte producten. Gebruik is geheel voor eigen risico! De garantie van uw e-bike kan worden beperkt door het ondeugdelijk gebruik of toepassing van onze producten aangezien de montage een modificatie of manipulatie van uw e-bike is.

Hieronder wordt aangegeven voor welke e-bike motoren een geschikte tuning tool of methode beschikbaar heeft.

Als u nog geen e-bike heeft of een nieuwe e-bike wilt aanschaffen, bekijkt u dan de tuning mogelijkheden voor u een beslissing neemt. Het is teleurstellend om er achter te komen dat uw nieuwe e-bike niet geoptimaliseerd kan worden.

 Lijst van E-Bike Motoren die getuned kunnen worden:

Voor vragen of hulp met montage kunt u telefonisch een afspraak maken.